Vols estar al dia de les activitats que fem al Centre Cívic Drassanes? Seràs el primer a tenir les novetats mensuals sobre tallers, espectacles d'arts escèniques, exposicions, sortides, i moltes coses més.

Inscriu-te al nostre butlletí!
 
"De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar les activitats i les persones usuàries del Centre Cívic Drassanes. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició, tot dirigint-se a PROJECTES I GESTIÓ DE SERVEIS SOCIALS S.L., ubicada a l'AV. DIAGONAL, 392 - 1r.1a., 08037 BARCELONA, o bé enviant un correu a rgpd@progess.com".
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) amb la finalitat d’informar-vos de totes les activitats que fan al Centre Cívic Drassanes legitimada pel vostre consentiment que ens atorgueu.
Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.
Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes a comunicacio@ccdrassanes.cat.
* Obligatori
Email Marketing Powered by Mailchimp